Потрес! Слави Трифонов уволни бременна балерина (няма да повярвате коя е тя)

Потрес! Слави Трифонов уволни бременна балерина (няма да повярвате коя е тя)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов се разправи със Станислава Лефтерова по най-грозния начин!

Шоуменът Слави Трифонов за пореден път доказа, че не страда от излишни сантименти. Когато се наложи, Дългия реже глави без да му мигне окото.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не се колебае да реже глави

Такъв е случаят с една от балерините му. Тя се казва Станислава Лефтерова и е била освободена от „Шоуто на Слави“ заради връзката си със сина на Любен Дилов – син, пише в. „Ретро“.

Най-потресаващото обаче е, че красавицата е бременна в момента, но това не умилостивило шефа й. Той прекратил договора й без да му мисли изобщо.

Станислава се залюбила с Иван Дилов преди 2 години, но умишлено криела от Слави Трифонов. Младата двойка сътворила човешки живот на пътешествие в чужбина.

Да имат бебе не е било спонтанно тяхно решение, а напълно обмислено. Те се обичали много и нямали търпение да станат родители.

На Слави обаче му подшушнали кой е мъжът до неговата балерина и той не се подвоумил да й бие шута. Дългия страдал от параноя за предателство.

Това му чувство станало изключително силно след откриването на диктофон под масата на едно от съвещанията му. Тогава стана ясно, че в екипа му има къртица.

Узнавайки подробности за личния живот на Станислава Лефтерова, Слави Трифонов моментално хвърлил вината за предателството отпреди няколко седмици върху нея. Затова я отстранил от екипа си.

Двамата с Любен Дилов бяха приятели дълги години, но изведнъж всичко се преобърна. Счита се, че са се скарали заради наченките на шоумена в политиката. Писателят имал съвсем различни идеи и убеждения от тези на шоумена.

Дилов дори се обадил на Трифонов да му иска сметка защото е уволнил бъдещата му снаха. Двамата така жестоко се скарали по телефона, че прехвърчали жестоки обиди между тях.

Балерината пък била съсипана, но не само от уволнението, но и от начина, по който са й го причинили. За щастие зад гърба й има заможен род, който ще й помогне финансово.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар