Това, което Преслава причини на любимия си човек, е смазващо!

Това, което Преслава причини на любимия си човек, е смазващо!
5 (100%) 1 vote

Преслава смаза Павел Лазаров, но той продължава да иска да е с нея!

Певицата Преслава продължава да върти любов с бизнесмена Павел Лазаров, но това му излезе скъпо на него. Той изгуби един приятел, за да бъде с фолк дивата.

Преслава

Преслава разби едно приятелство

Преди да се залюби с Преси, Павката е най-добър приятел с Георги Станоев – Бирмата. Всъщност точно така той се запознава с настоящата си половинка.

Както е добре известно, Преслава и Бирмата имаха бурна връзка, която не приключи добре. През цялото това време Павел е стоял встрани и е чакал своя шанс.

Когато Преси и Павката се залюбили, Жоро не гледал на това с добро око. Първоначално той помислил, че става въпрос просто за секс, но вече виждал, че е сериозно и затова се вбесил.

Бирмата заличил изцяло от живота си своя приятел. Той му казал, че вече не иска да има нищо общо с него, защото не знае какво е истинско приятелство.

Павел останал смазан от всичко това, но не прекратил връзката си с Преслава. Той я обожавал и дори замислял да й предложи брак.

Това обаче може да е нож с две остриета. Отдавна е известно, че Преси има страх от обвързване и затова все още няма деца. Тя го призна във „ВИП Брадър“ преди 2 години.

Все пак обаче певицата е вече на 33 г. и се очаква да вземе живота си в ръце. Павел Лазаров изглежда като идеалната партия за нея.

Той е богат, добре изглеждащ и се движи в същите кръгове от хора като нея. Може би Преслава най-накрая ще сложи годежен пръстен.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Това, което Преслава причини на любимия си човек, е смазващо!”

  1. МУЛТИ М

    окт. 08. 2017

    НЕКА ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА, ЗАСЛУЖАВА ГО. МНОГО Е СЛАДКА, ИНТЕРЕСНА, ПРЕСИ Е КАТО ЕДИН МАЛЪК АНГЕЛ, ДАНО ТОЗИ ПАВЕЛ ДА Е ДОБЪР

Добавете коментар