Нова двойка в Холивуд, Амбър не тъжи след раздялата

Нова двойка в Холивуд, Амбър не тъжи след раздялата
Гласувайте за статията

Нова двойка в Холивуд, това са Амбър Хърд и каскадьора Кели Макнъф. Красивата двойка е заедно съвсем от скоро, но има силна химия по между им.

Красивата Амбър стана скандална около развода си с популярния Джони Деп, с обвиненията  в насилие срещу нея.

След проблемите им, които стигнаха до съд, скоро след това красицата блондинка забрави и се хвърли в прегръдките на един от най-популярните крупни бизнесмени – Илън Мъск. Той е доста значима фигура в днешната бизнес среда – канадско-американски инженер, изобретател, бизнес магнат, инвеститор, милиардер, роден на 28 юни 1971 г.

Макар различията им да бяха доста, те излизаха заедно около половин година. Раздялата им бе потвърдена и от профила на самия Мъск, който написа, че двамата имат много ангажименти и са с много натоварени графици, за да могат да поддържат за дълго връзка от разстояние.

Както пишат и изданието за мода и новини – „Ева“, наскоро Анбър е забелязана в любовните ласки на каскадьора Кели Макнъф. Новозеландец е бивш сервитьор и спортен инструктор. Благодарение на впечатляващото си тяло и заради приликата си с Дуейн Джонсън става негов дубльор в опасните кадри и така става популярен в кино индустрия на Холивудската сцена към момента. 

Запознават се, докато снимат нов филм и очевидно си  допадат – млади и привлекателни. малцина залагат на тази връзка сериозно бъдеще, но към момента двамата са привлечени един от друг и не го крият, коментират световни медийни източници и техни близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар