Алекс Раева: При Слави беше тъжно, но при Маги е страхотно!

Алекс Раева: При Слави беше тъжно, но при Маги е страхотно!
2 (40%) 1 vote

Алекс Раева предпочита сегашния си шеф пред предишния!

Певицата Алекс Раева се върна към спомените си и работата си със Слави Трифонов. Тя е била доста натоварваща за нея, но я е научила на дисциплина.

Алекс Раева

Алекс Раева е по-щастлива от преди

Все пак обаче Александра предпочита да бъде част от екипа на Маги Халваджиян, както е в момента, отколкото от този на Дългия. Нещо, което надали е изненада.

„В сегашния екип има невероятна свобода и творчество, но без тази дисциплина щеше да ми е по-трудно. За Маги винаги изпъква това, че той е приятел – не ти е шеф, а приятел и ти дава свобода. Като си творец, това е много важно.“ – споделя Алекс Раева пред в. „Труд“.

Слави Трифонов също се прави открай време на приятел на подчинените си, дори неведнъж ги е определял като свое семейство, но истината е, че винаги иска да става на неговото и понякога с цената на търда ръка. Затова много хора са го напускали през годините.

„На дисциплина, каквато има при Слави, е добре човек да се научи, когато е в по-ранна възраст, защото като свикнеш на дисциплина и след това ти е по-лесно. Работата в екипа на „Шоуто на Слави“ е натоварена. Заетостта е нон-стоп и това беше тъжен момента за мен.“ – казва още певицата.

Тя напусна Слави не само като негов служител, но и като негова любовница. Няколко години Алекс Раева топлеше леглото на шоумена, преди да си тръгне от шоуто му.

Счита се, че причината за раздялата им е аборт, който певицата направила по настояване на Дългия. Тогава тя разбрала колко държи той на нея и го зарязала.

От няколко години Алекс Раева е част от екипа на Магърдич Халваджиян и изглежда много щастлива от този факт. Тя се подвизава там като водеща на различни риалити формати. В това число „Големите надежди“, „България търси талант“, „Х Фактор“ и др.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар