Най-красивата форма на лицето има …!

Най-красивата форма на лицето има …!
Гласувайте за статията

Според изследване направено от лекари, анализиращи чертите и формите на лицата на популярни дами от шоубизнеса, жената с най-красиво лице е Меган Фокс.

По данни на БТА, цитирайки „Дайли стар“ и светското издание „Лайфстайл“, пластични хирурзи от клиника в Лондон определят кое е най-предпочитаното лице от дамите. Според анкетираните подложили се на пластични корекции за разкрасяване и други източници, се определя форма тип диамант като най-предпочитана за жените.

Типичен представител на този тип форма на лицето е Меган Фокс. Остра брадичка, изразени скули, малко носле и плътни устни  – превръщат тази форма в най-перфектната.

Освен тази форма, други определени според проучването предпочитани лица са на супер модела Жизел и Виктория Бекъм, форма – сърце като Рийз Уидърспун или Скарлет Йохансон, както и кръгло като на Кейт Мидълтън или Кейт Мос.

Според запитването до над 100 посетителки на Лондонската клиника сред най-предпочитаните им прототипи се нареждат още Риана, Джоли, Киира Найтли.

В класацият апри мъжете на първо място се нарежда лицето на Дейвид Бекъм като най-харесвано с така наречената квадрат – форма, мъжествено и привличащо за женския пол.

Естетичната хирургия е в апогея си, днес не само известните дами могат да си позволят корекция на части от лице или тяло, които не харесват у себе си много. Много обикновени дами също често се възползват, доста по-достъпни са вече корекциите, все пак всяко прекалено нещо не е добре. Ние от „Клюки.Бг“ вярваме, че красотата идва от вътре и една усмивка е по-важна от милион корекции. Красотата е въпрос на усещане, а не само на симетрия, независимо каква форма е лицето Ви, има значение само дали вие с ехаресване наистина или имате определени комплекси, което е излишно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар