Плачете, мъже! Годежът на Мис Силикон е факт!

Плачете, мъже! Годежът на Мис Силикон е факт!
Гласувайте за статията

Мис Силикон вече е сгодена и скоро ще се омъжи!

Габриела Попова, която се окичи с титлата Мис Силикон, вече е в графата сгодени. Габи постигна своето желание и скоро ще стане госпожа, пише ZaPernik.com.

Мис Силикон

Мис Силикон е вече сгодена

Красавицата крие упорито мъжа, за когото ще се омъжва. Предполага се, че той самият не желае да се появява в публичното пространство.

Предложението е дошло в събота, като романтиката е била пълна. Възлюбеният й я завел на усамотено местенце и там е паднал на едно коляно.

За разлика от повечето звездни годежи, този на Мис Силикон не е бил особено зрелищен, тъй като любимият й не харесвал шумотевиците и светския начин на живот. Той бил по по-обикновените неща.

Това се видя още лятото, когато заведе Габи не на почивка в някой екзотичен морски курорт, а на планина. Двамата се качиха на връх Вихрен, където се полюбуваха на гледката заедно.

За годеника на Мис Силикон не се знае почти нищо. Само това, че харесва природата и не обича да се излага на показ в обществото.

Предполага се, че е богат и върти собствен бизнес. Надали обаче се занимава с нещо, което изисква показност.

Габриела Попова е една от най-желаните жени в България. 26-годишната хубавица даже привлече вниманието на самия Слави Трифонов, когато преди година му гостува.

Говори се, че шоуменът не е пропуснал да бъде интимен със силиконката. Той обаче не е мъж за обвързване и тя бързо го осъзнала.

Сега мъжът до нея вече е факт. Връзката им е едва от една година, а вече са сгодени. Честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар