Окепази се: Виж каква нежна красавица е била Есмер Омерова преди операциите! (няма да повярвате – СНИМКИ)

Окепази се: Виж каква нежна красавица е била Есмер Омерова преди операциите! (няма да повярвате – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Есмер Омерова е била наистина страшно хубаво и чаровно момиче!

Съпругата на Благой Георгиев – Есмер Омерова успя да шокира всички със снимката, която сама публикува в социалната мрежа. На нея е самата тя, но преди години – може би е била някъде около 20.

Есмер Омерова

Есмер Омерова не спира да се подлага на пластични интервенции, съвсем ще се обезобрази

Както сами ще видите, тогава Есмер Омерова е била истинска красавица, натурална при това. От фотото ни се усмихва едно чаровно, нежно и приказно красиво създание. Което, за съжаление, днес вече не съществува.

Манията на Есмер да стане копие на своята любимка Анджелина Джоли я кара буквално да се окепази. Тя преминава през редица операции, първата от които е през 2013-та година. Тогава Омерова печели световната купа по аржентинско танго в Буенос Айрес.

Очевидно е, че половинката на Благой Георгиев си е правила няколко пластики на носа, който е станал по-чип. На скулите и на устните, които днес нямат нищо общо с естествено красивата й уста по рождение.

Освен на лицето, Есмер Омерова е лягала под скалпела и за операция на бюста като се е наблъскала със силикон. Странно е как продължава да се харесва като надуваема кукла, след като всичките й фенове ясно показват, че им е била милион пъти по-симпатична преди.

Може би Есмер е наследила страстта си към пластичните операции от своята майка, която също неведнъж се е осланяла на тях. Към днешна дата жената изглежда прекрасно за годините си, но не благодарение на ген, а на ръцете на опитен хирург.

Вижте я само каква естествена кукла е била

 

А това е майка й, която също има мания по пластиките

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар