Новодомци: Виж в какъв приказен апартамент се премести Краси Радков! (струва 215 бона + още подробности)

Новодомци: Виж в какъв приказен апартамент се премести Краси Радков! (струва 215 бона + още подробности)
2 (40%) 1 vote

Краси Радков и жена му Станислава Ганчева вече са новодомци!

Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков подари чисто ново жилище на своята половинка Станислава Ганчева. Двамата нямат търпение да завършат изцяло ремонтните дейности на апартамента, чиято цена е 215 000 лева.

Краси Радков

Краси Радков купи чисто нов апартамент за 215 бона. Плати го изцяло с парите от хонорарите и бонусите от Слави Трифонов

За разлика от повечето си колеги и други звездни личности, Краси Радков е изплатил наведнъж цялата сума по закупуването. Той разполага с парите, благодарение на хонорарите от участията си, които усърдно спестявал няколко години.

Както и на щедрия годишен бонус, който Слави Трифонов имал навика да раздава на екипа си всяка година. Апартаментът на Краси Радков е в квартал „Овча купел“. Да, това не е един от най-баровските райони в столицата, но затова пък се слави с най-чистия въздух.

Освен това жилището на актьора и половинката му се намира в чисто нова кооперация, разполага с огромен гараж, а районът около него е добре облагороден. Краси и Станислава ще се ширят в дом с площ от цели 116 квадратни метра, а обзавеждането им е повече от луксозно, издадоха хора от „Шоуто на Слави“.

„Двамата са луднали по ремонтните дейности и обзавеждането. Дори не отидоха на традиционната си почивка в Гърция тази година. Всяка свободна минута Краси се занимава с майсторите и им виси на главите, защото доста пъти е оставал разочарован от работата им. А Станислава не спира да обикаля магазините и да избира я уреди, я покъщнина“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар