Реши се: Преслава представи официално Павел! (виж думите й + как се гушкат пред камерите – ВИДЕО)

Реши се: Преслава представи официално Павел! (виж думите й + как се гушкат пред камерите – ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Преслава и Павел Лазаров са заедно и много щастливи!

За пръв път, откакто се е качила на музикалната сцена, Преслава представи официално своето гадже. Щастливецът, както вече знаехме, е Павел Лазаров. А чаровната изпълнителка сияеше в прегръдките му по време на откриване на моден бутик в столицата.

Преслава

Преслава показа гаджето си пред камерите

Там, пред камерите и репортерите, Петя от Добрич най-после се реши. И призна, че Павел Лазаров е мъжът, в чието лице е открила своя човек. Двамата се познавали отдавна, но едва преди месеци станали гаджета.

„Не искам да разкривам нищо повече. И не, защото крия връзката си – ето, виждате, че сме заедно. Просто не обичам да говоря за личния си живот. Щастлива съм и смятам, че това е достатъчно“, усмихна се Преслава.

Запитана дали няма да напише песен за половинката си, певицата отвърна, че повечето от парчетата й са драматични като съдържание. „Към момента той ми дава единствено щастие. Ако стане нещо и се почувствам тъжна, може би тогава ще напиша песен за него“, каза Преси.

През времето, докато тя даваше своето блиц интервю, Лазаров стоеше леко настрани от нея. Видно е, че не е свикнал с медийните изяви и се опитваше да се изплъзне от обектива на камерите.

После обаче Преслава все пак се реши да подари няколко по-интимни кадри на феновете си и сама отиде до гаджето си, за да се гушнат. Със сигурност двамата са красива двойка и дано да се задържат дълго заедно, пожелават им почитатели.

Ще припомним, че Лазаров е близък приятел на бившото гадже на Преслава – Жоро Бирмата. И е сигурно, че познанството им датира още от времето, когато тя и Георги Станоев бяха заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар