Алфредо Торес пишман от мераците на щерката на Румен Овчаров! (виж с какви СМС-и и свалки го преследва Яна)

Алфредо Торес пишман от мераците на щерката на Румен Овчаров! (виж с какви СМС-и и свалки го преследва Яна)
Гласувайте за статията

Алфредо Торес успя да завърти главата на щерката на Румен Овчаров!

Пишман от набезите на дъщерята на Румен Овчаров стана шоколадовият сладур Алфредо Торес. Дори сега, с престоя си в Къщата на Вип Брадър 2017, той има шанса да си почине от нея. Това разкриха близки до танцьора източници.

Алфредо Торес

Яна Овчарова луднала жестоко по Алфредо Торес, той се видя в чудо

Оказа се, че от началото на годината, Яна Овчарова е започнала флиртаджийската си атака към Алфредо. Тогава двамата записаха и първото си съвместно парче „Мучо горещо“, в което си партнират не само като певци, но и като танцьори.

Очевидно горещата кръв на Алфредо Торес е изпила мозъка на Яна Овчарова, тъй като тя започнала да го преследва неуморимо. И пет пари не давала, че той вече е семеен мъж. Плюс това баща на цели седем отрочета.

„То не бяха уж случайни срещи на улицата, то не бяха обаждания късно през нощта – уж по работа, то не бяха СМС-и. Алфредо е голям добряк и кротушко. Първо му беше неудобно да отреже Яна и само й кимаше с глава и се усмихваше. После обаче му дойде до гуша и се опита да й обясни, че има семейство, та да го остави на мира“, разкриват източниците.

Съпругата на Алфредо Торес – Гена също научила за мераците на младата Овчарова. За разлика от мъжа си обаче, тя далеч не била така търпелива. Гена бързо попарила надеждите на Яна и дори я заплашила, че си търси белята ако не остави мъжа й.

„Нищо не помогна. Янчето пак продължи да го преследва и изкушава. Допреди месец-два, когато явно страстта й утихна от самосебе си“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар