Скандалната Жана Бергендорф: Бях на крачка от смъртта! (Още за фаталната й любов)

Скандалната Жана Бергендорф: Бях на крачка от смъртта! (Още за фаталната й любов)
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф се разкри изцяло пред Мон Дьо-Мариян Станков

Жана Бергендорф бе с разтърсваща изповед. Скандалната певица призна, че била на крачка от смъртта. Животът й тръгнал главоломно надолу. Но за единственият виновен тя поосчва само себе си.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф разкри цялата истина за себе си

Фаворитката на Х фактор призна пред светския журналист, че заради любовта забравила за шоуто и за работата си. дори затръшнала зад себе си и грижата по сина си.
Сега вече се отдалечих от така наречената любов.

Тя вече не съществува за мен. Съжалявам за нея. Бяха ме излъгали или аз се бях излъгала. Сега това няма значение. Чувствам се свободна жена човек, който има време за музиката, за себе си и за детето си”, сподели Жана Бергендорф.

Певицата призна, че така наречената „голяма любов” приключила преди три месеца. Всички й казвали, че Лео не е за нея, но тя била заслепена. И много влюбена. Дори след като го арестували първия път за дрогата, тя веднага отишла пи него в ареста. Макар че след кавгата и боя с него я прибрали в болницата. С днешна дата певицата пожелава на екс гаджето си да не прави същата грешка, каквато сторил с нея.

Посегнала към дрогата, когато била на 29 години. Пак заради фаталната си любов към танцьора Лео. Защото, след като се разделили, се чувствала самотна.А всички около нея, медии и хора, я оплювали, че е „черната овца, наркоманка, лъжкиня”.

Жана Бергендорф обаче е недоволна, че се е изправила. И то след като е паднала, психически и физически.

„Не го пожелавам на никой. Бях предадена от хората, които считах за най-близки. Не се срамувам. Никой в този живот не е застрахован. С дрогата си причиних много проблеми. Но най-много ме беше срам от това, което причиних на сина си. Днес цялата изтръпвам от ужас”, споделя поп дивата.

Тя категорично отрича със Саня Армутлиева да са се разделили като врагове. За нея тя е голяма жена и е готова и в бъдеще заедно да работят. Разделили се, защото Жана Бергендорф иска да поеме по собствения си път. Но вратата към продуцентската компания на Армутлиева била винаги широко отворена за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар