Кичка Бодурова продаде любимия си палат! (Виж колко лапна от сделката)

Кичка Бодурова продаде любимия си палат! (Виж колко лапна от сделката)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова финализира успешно сделка с любимата си вила

Кичка Бодурова продаде разкошната си вила в софийския квартал Симеоново. Тя от години е малко обитаема през годината, защото от години певицата живее в Лас Вегас.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова продаде палата си!

Първоначално естрадната прима нямала намерение да се разделя с имота си. Но по време на турнето си у нас получила доста примамливо предложение. На което, колкото и да й се искало, не успяла да устои. Неин ревностен фен й предложил доста солидна сума за вилата й в софийския квартал Симеоново.

Певицата живеела най-много два-три месеца в луксозната къща, която в повечето време била необитаема. Мъжът й предложил солидните 850 000 евро и сумата накарала певицата да промени мнението си.

Освен че ставала веднага милионерка и можела да си позволи охолен живот в Америка, отпадали и грижите по стопанисването на имота й. Освен това Кичка Бодурова имала още две жилища, в които можела да отсяда по време на престоя си у нас.

Тя притежавала два апартамента, на Каваците и в Слънчев бряг, където отсядала, когато си идвала в България.

„Купувачът бе твърде настоятелен. А и аз съм доволна, че в любимата ми вила ще се живее през цялата година. И там ще се слуша и детски глъч”, доволна е поп дивата от изгодната сделка. В замяна на тлъстата сума, която броил, човекът получавал направо разкош.

Защото вилата на изпълнителката разполага със седем спални, трапезария, телевизионна стая, кабинет и още куп помещения. Освен това дачата имала обширен двор, а обзавеждането било луксозно, по вкуса на капризната естрададжийка.

Не се знае дали певицата няма да пожелае в един по-далечен етап да се отърве и от другите си два имота. Тя обичала да се връща в България, защото феновете я обичат. Доказателство за това е, че тя все още пълни залите у нас. Докато в САЩ не е така популярна, както в родината си. А и самата Кичка Бодурова често споделяла, че у нас винаги я връща носталгията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кичка Бодурова продаде любимия си палат! (Виж колко лапна от сделката)”

  1. зрител

    окт. 09. 2017

    Колкото и пари да е лапнала са си нейни ,но няма да стане по-умна или по- обичана,защото галоша си е галош и трандафор няма да стане.

Добавете коментар