Джина Стоева пак скандализира: Виж по какво лудна певицата! (Още шок подробности)

Джина Стоева пак скандализира: Виж по какво лудна певицата! (Още шок подробности)
Гласувайте за статията

Джина Стоева изобщо не е от кротките

Джина Стоева не спира да скандализира. Певицата наскоро стана майка, но това не я спира да експериментира. Чалга фурията си пада по екстремното. И по този начин извайва фигурата си. Последната приумица на лудетината е скок с парашут.

Джина Стоева

Джина Стоева лудее по адреналина

Фолкаджийката си пада по екстремните изживявания и обича да се подлага на изпитание. Които да преодолява сама. Тя винаги е казвала, че най-голямото препятствие в живота е да преодолееш собствените си страхове. И умее да го прави.

Джина Стоева е скочила с парашут от височина 3500 метра. Поп фолк дивата обаче не спира да се коси, че скочила с парашут с инструктор на гърба си. Шикозната изпълнителка е категорична, че скоро така ще изучи този спорт, че вече ще се метне от самолета сама.

Преди това певицата скочи с бънджи. По този спор я запалила нейна приятелка. Двете отишли на определено за целта место край Клисура.

„Беше си наистина страшно. Като застанах на моста почувствах, че краката ми треперят. В един момент ми мина през главата дали да не се откажа в последния момент. Само че видях как моята приятелка скача в пропастта . И така се престраших”, припомня си изживелия момент изпълнителката. Тогава тя си вдъхнала кураж и полетяла с главата надолу в седемдесет метровата пропаст. Следващите опити й се видели като детска игра.

Джина Стоева е решителна и не си поплюва. Така, от раз тя напусна и музикална компания „Ара мюзик” и пее самостоятелно. Сред колежките си от лекия жанр е известна и с друго. Тя е единствената фолкаджийка, която е изкачила най-високите върхове на Балканския полуостров. Покорила и е най-високите върхари в България.

Наскоро са й подарили и флайборд. Той е предизвикателство за всеки, който обича екстремното. С него всеки, пристрастен към адреналина, се издига над десет метра над водата, гмурка се като риба и прави водни салта. Уредът се прикрепя към стъпалата чрез специално проектирани за целта обувки.

Джина Стоева обаче е категорична, че най-голямото й предизвикателство било раждането на дъщеря й Ивая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар