Туш: Ето я красавицата, заради която диджей Дончо паряса Алекс Раева! (гмуркачката Ина ще ви вземе акъла – СНИМКИ)

Туш: Ето я красавицата, заради която диджей Дончо паряса Алекс Раева! (гмуркачката Ина ще ви вземе акъла – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Диджей Дончо натири Алекс Раева заради ослепителната Ина!

Невероятната учителка по гмуркане Ина Димитрова е жената, заради която диджей Дончо заряза Алекс Раева след толкова години заедно. Тъкмо, когато вече всички вярваха, че двамата ще се оженят и ще създадат семейство, нещата се разсъхнаха.

Алекс Раева

Алекс Раева беше зарязана от диджей Дончо заради друга жена

И Алекс Раева отново остана сама. Да, бившата певица на Слави Трифонов призна, че двамата с Дончо са се разделили преди доста месеци. Но „леко“ спести истината. А тя е, че раздялата им не е преминала с „красива дискусия“, а със скандал.

Как иначе една нормална жена би реагирала на факта, че половинката й я зарязва заради друга?!… В момента Алекс Раева уж имала нова връзка, но никой още не е виждал въпросния мъж.

Докато диджей Дончо не спира да пътува с Ина Димитрова по света. Именно тя е жената, която му преподала първите уроци по гмуркане и го запалила по този спорт. Тя и Алекс Раева също се познавали добре, заради което на певицата и водеща й е още по-трудно да приеме унижението.

Към днешна дата Дончо и Ина Димитрова вече са обиколили Тихия и Индийския океан, и се наслаждават на хобито и любовта си. Близки до диджея твърдят, че красавицата съвсем му е изпила ума и така влюбен не са го виждали никога.

„Жалко, че между него и Раева не се получи, но сега е наистина доволен, спокоен и направо сияе. Радваме се за двамата, а на Алекс пожелаваме също да срещне своята голяма любов“, коментират източниците.

Ето я красавицата Ина Димитрова

 

Страшна мацка, а?! Дончо е откачил по нея

 

Двамата обикалят по света и се отдават на хобито и любовта си

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Туш: Ето я красавицата, заради която диджей Дончо паряса Алекс Раева! (гмуркачката Ина ще ви вземе акъла – СНИМКИ)”

  1. Уеуе

    окт. 10. 2017

    Егати дулеца е тая, па Алекс е по-чаровна. Тая е с безмозъчен вид и единствената снимка , на която мяза на човек, е последната.

Добавете коментар