Гнусно разкритие за Преслава втрещи: Певицата мирише! (как издържа на аромата Павел Лазаров – виж тук)

Гнусно разкритие за Преслава втрещи: Певицата мирише! (как издържа на аромата Павел Лазаров – виж тук)
Гласувайте за статията

Преслава яко се издъни ако тези разкрития са верни!

Новото гадже на Преслава – Павел Лазаров трябва да е луд от любов по нея. Как иначе би издържал миризмата, която се носи от половинката му?! Така фенове на Петя от Добрич потресени разкриха, че пайнерката не си сменя дрехите. И очевидно няма никаква лична хигиена.

Преслава

Фенове обвиниха Преслава в липса на лична хигиена

За издънката на Преслава съобщи потресена нейна почитателка, която е в шок от това, че певицата не сменя дрехата си дни наред. Което, разбира се, няма нищо общо с модата, а с елементарната хигиена за всяка жена.

„Преслава, ти сериозно ли пееш 3 дена (а може и да са 4) с една и съща рокля? Във Флорида пя с нея, в Чикаго, и сега веднага в Пловдив. По няколко часа на нощ я носиш в задушни дискотеки, танцуваш, потиш се, супер нехигиенично.

Сигурна съм, че имаш повече рокли в гардероба си. В петък във Флорида беше с тази рокля, в събота в Чикаго беше и сега в сряда в Пловдив! Една и съща рокля с един и същ шев и дизайн!“, пише в писмото си отвратената почитателка на изпълнителката.

И откровено се чуди как тогава Преслава успява да задържи мъж като Павел Лазаров до себе си. Разбира се, след информацията на това момиче веднага се появиха и коренно противоположни коментари на фенове, пише вестник „България днес“.

Те твърдят, че ходят след Петя почти навсякъде и тя нито веднъж досега не им е замирисала на лошо. „Може да не е такава кифла като останалите, които една рокля два пъти не слагат. Голямо важно! А и какво пречи да си изпереш дрехата и да ти изсъхне за другия ден. Не сте ли чували за топло време или за сушилня“, гневят се верните стражове на Преси.

С тази рокля певицата се появявала на участията си три или четири поредни дни – чудничко!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Гнусно разкритие за Преслава втрещи: Певицата мирише! (как издържа на аромата Павел Лазаров – виж тук)”

 1. МУЛТИ М

  окт. 10. 2017

  Е ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПИШЕТЕ. ТОЗИ НАРОД СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ.
  A КОЛКО ИСКАТ ДА СА НА МЯСТОТО НА ПАВЕЛ И ПРЕСЛАВА ДА ИМ МИРИШЕ

 2. МУЛТИ М

  окт. 10. 2017

  ГНУСНА СТАТИЯ ОТ ГНЮСНИ …..

 3. Петя Киронова

  окт. 20. 2017

  Мулти М.браво.Ама мнооого точно казано

Добавете коментар