Валери Божинов рухна: Биляна Дол го заряза, не иска да чува и дума от него! (шокиращи подробности)

Валери Божинов рухна: Биляна Дол го заряза, не иска да чува и дума от него! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Биляна Дол заряза Валери Божинов, той не може да повярва!

Идилията на Валери Божинов и Биляна Дол май ще приключи с гръм и трясък. Жената, която Божигол смяташе за своята сродна душа и своя съдба, го натири в девета глуха. И не иска да чува и дума от него.

Валери Божинов

Биляна Дол е бясна на Валери Божинов за провала му в швейцарския „Лозана“

Изненадващият обрат в отношенията им този път не е заради друга жена, а заради работата. Защото Валери Божинов беше изгонен от швейцарския отбор „Лозана“ само два месеца след подписването на договора си.

Какви точно са причините за това, тепърва ще се изяснява. Но е повече от очевидно, че треньорите и собствениците на тима не са останали очаровани от него.

Затова и към момента Божинов трябва да се върне в София, където ще прекара месеците до новата година. Вместо да дойде с него и да заживеят заедно обаче, Биляна Дол побесняла. Тя искала да останат в Швейцария, където живеят родителите й.

„След като на Валерко му скъсаха договора обаче, Биляна много се разочарова. Тя така се надяваше да си уредят живота в Швейцария, дори малкият син на Валери можеше да отиде и да учи там. Как си представяте, че с лека ръка би приела да замени рая на земята с мръсната ни столица“, коментират източниците.

Затова и Биляна Дол най-вероятно ще се върне в родната си Сърбия, докато Божинов ще остане у нас. Как ще се отрази това на връзката им обаче и дали няма да се разделят окончателно, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар