Яка гавра: Виж как Цуни имитира Мегз и „плъха“ Антон! (ще паднете от смях – ВИДЕО)

Яка гавра: Виж как Цуни имитира Мегз и „плъха“ Антон! (ще паднете от смях – ВИДЕО)
4 (80%) 1 vote

Цуни се показа добър имитатор и успя да разсмее съквартирантите!

Цветелин Маринов – Цуни показа, че има и други качества, освен на заклет сваляч. 39-годишният земеделец успя да разсмее съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, макар и за чужда сметка.

Цуни

Цуни съдра от смях съквартирантите като имитираше Мегз и Антон Стефанов

Оказа се, че Маринов е доста добър имитатор. Той се зае да изиграе образите на Мегз и Антон Стефанов в моментите, докато спят. Цуни издаде, че дизайнерката Миглена Каканашева хърка на сън и дори понякога го прави супер смешно, с отворена уста.

„А, не е вярно. Аз не хъркам, но може би това е заради перуката. Тя ми пречи и ми убива“, опита да се оправдае Мегз с вечния си проблем – изкуствените коси на главата й.

По-жестоко беше осмиването на Антон Стефанов обаче. И не, защото всички видяха как хърка, бълнува и се тресе насън, а защото Цуни го нарече на няколко пъти „плъх“.

„Много искам да го наредя и лично, но той нещо ми бяга. Не смее да ми се опъне, че да види на какво ще го направя“, закани му се Цветелин. А после се зае да показва на околните какво точно прави журналистът в спалнята и колко нелеп изглежда отстрани.

Припомняме, че снощи точно Антон Стефанов изхвърча от формата като получи едва мизерния един процент от гласовете на зрителите. С цели 74 процента бе спасен единият от двамата – Тото от СтандаУ и Сашка Васева.

Като източници от кухнята на медията разкриха, че не чалга дивата, а именно чаровният рапър е получил най-големият вот на публиката. И се е превърнал в неин безспорен любимец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар