Познати лица в тазгодишния „Х Фактор“

0

„Х Фактор“ се оказа арена за действие на познати от други формати лица!

Някои хора не могат само с една изява, а искат още и още. Това се забелязва с пълна сила в Х Фактор тази година, видя Kliuki.bg.

Х Фактор
Познати лица в „Х Фактор“

Една от звездите на миналогодишния „България търси талант“ дава заявка да бъде звезда и в „Х Фактор 2017“. Пресияна Димитрова показа уникалния си глас за пореден път.

15-годишната девойка от Русе обаче бе пратена в група и там ще трябва да се доказва. Тя все пак е амбицирана да стигне до финал и този път.

Припомняме, че Преси и сестра й Мирела стигнаха в дует до финала на „България търси талант“, където изгубиха от друга група. Този път обаче голямата сестра е дала път само на малката.

Радостина Гунгалова е друго познато лице в тазгодишния „Х Фактор“. 16-годишната красавица участва в „Гласът на България“ преди няколко месеца и достигна до третия кръг, отпадайки малко преди големите концерти.

Милена Цанова също е една от онези, които бяха забелязани в „Галсът на България“, а сега прави фурор и в „Х Фактор“.

Много са талантите, които искат да завладеят музикалния пазар. Затова доста от участниците в едно предаване се пробват и в друго.

X Factor действително доста се разви в последните години и кариерите на много от участниците след това потръгват. Примерите са Гери-Никол, Михаела Маринова, Тита, Жана Бергендорф, Рафи Богосян, Кристиан Костов и др.

Затова не е чудно, че доста млади изпълнители мечтаят за същото. Това, че веднъж не е станало, не означава, че другаде няма да стане.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.