Енджи Касабие благославя новата звездна двойка: Виж какво подари на Лудия репортер и Алекс Богданска?

Енджи Касабие благославя новата звездна двойка: Виж какво подари на Лудия репортер и Алекс Богданска?
Гласувайте за статията

Енджи Касабие благослови новата звездна двойка

Енджи Касабие искрено се радва на възраждащата се любов на Дани Петканов и Алекс Богданска. Красивата ливанка дори е подготвила изненада на двамата влюбени. Припомняме, че в Къщата Лудия репортер и манекенката възраждат любовта си.

Енджи Касабие

Енджи Касабие се радва от сърце на новата любовна двойка

Преди време те се разделиха с грозен скандал. Дани Петканов обвини приятелката си, че му изневерява. Той направи свидетел на кръшкането й цяла България. Заради гнусните нападки и негативните коментари красавицата от Благоевград дори влезе в психиатрична клиника.

Но двамата отново се отдадоха на ласки и възродиха любовта си. А диетоложката ще признае, че за първи път вижда толкова красива и истинска любов. В знак на обич към двамата тя дори ще им подари пръстен, истинско бижу.

Съквартирантите ще гледат натурален любовен сериал в Къщата на Големия брат. Реакциите им обаче ще са различни. Едни ще се забавляват, други ще одобряват, но някои няма да спрат да злословят.

Докато Енджи Касабие се радва от сърце на възродената любов и щастие на двамата млади, Цуни ще продължи да злостлови по адрес на меската. Той ще се закани да извади на светло нови компромати за личния й живот.

Заканите му обаче няма да останат без последствия. Синът на богатия фермер май ще си намери майстора в лицето на тази, която не спира да клепа Алекс Богданска. Моделката лично ще го попита за някои неща, което ще предизвика пак чутовен скандал в къщата на ВИП Брадър.

Дали обаче изолацията в Къщата на Големия брат е причината или наистина между Дани Петканов и Алекс Богданска става въпрос за истинска любов. Това ни предстои да видим тази вечер.
Алекс призна пред Дани, че в момента няма мъж до себе си и е необвързана. Хубавицата отвори душата си пред Дани.

Тя му призна колко се страхува от факта, че й харесва да е с него. Идилията между двамата снощи в спалнята бе затрогваща. А Енджи Касабие е най-щастлива от любовта между двамата, които дават втори шанс на връзката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар