Призна си: Тото от СкандаУ сложил рога на гаджето си! (Ето с коя и кога кръшнал синеокия рапър)

Призна си: Тото от СкандаУ сложил рога на гаджето си! (Ето с коя и кога кръшнал синеокия рапър)
Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ се оказа шавливец

Тото не бил верен на гаджето си. Синеокият красавец веднага плени сърцата на две жени в Къщата. 25-годишният рапър е любимец на дизайнерката Мегз и на застаряващата писателка Ваня Щерева. Двете дори кръстосаха яростно саби заради него.

Тото

Тото призна за изневярата си пред Мегз

Чаровникът обаче е любимец не само на жените в Къщата, но и на дамите извън нея. Йонислав Йотов, както е истинското име на певеца обаче не се оказа толкова верен.

Той от шест години живее на семейни начала с перничанката Яна Червенова. Рапърът я има за своя съпруга, въпреки че дамата нямат официален брак.

В Къщата обаче Тото от СкандаУ се кълнеше, че тя е единствена за него. И той има очи, сини очи, единствено за нея. Само че това не се оказа пълната истина. Това той призна в откровен разговор пред Мегз. Като преди това дизайнерката го обвини, че той залитнал и по нея.

Пред Миглена Каканашева-Мегз певеца призна, че на четвъртата година от връзката им двамата се разделили. По негова вина. Защото той залитнал по друга.

„Бях като обладан. И кръшнах. Но след известнво време видях Яна в един парк. Беше отслабнала и толкова красива. Като някакво привидение. Отново нахлуха в мен старите чувства, никога не съм спирал да я обичам. Влюбих се в нея на един плаж и продължавам да изпитвам същите чувства и до днес”, разкри душата си Тото.

Очаква се гаджето на Тото да чуе откровената му изповед пред топ дизайнерката. Рапърът обаче не се притеснява, че ще бъде разкрит. Защото неговата Яна вече знае тази история за изневярата на любимия си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар