Ева Лонгория разплака феновете на „Отчаяни съпруги“

Ева Лонгория разплака феновете на „Отчаяни съпруги“
5 (100%) 1 vote

Ева Лонгория разкри нещо неприятно за всички почитатели на култовата мелодрама!

Красавицата Ева Лонгория трябваше да разочарова милиони фенове на „Отчаяни съпруги“. Тя разкри публично, че продължение на драматичната сага няма да има, научи Kliuki.bg.

Ева Лонгория

Ева Лонгория не иска да се връща в най-успешния си проект

Сериалът приключи преди 5 години, като осемте му сезона оставиха трайно отражение върху много зрители. Затова мнозина се надяваха, че все някога ще има продължение.

Разбира се, то няма как да е със същите главни действащи лица, тъй като повечето от тях вече са прехвърлили 50-те и не стават за тези роли. Имаше слуховете, че продуцентите ще използват като главни герои порасналите им деца.

Ева Лонгория обаче разсея тези слухове. Тя е най-младата отчаяна съпруга в сагата и дори би имала място в нейното продължение.

„Да ми простят всички почитатели, но няма да се снима отново „Отчаяни съпруги“. Това е невъзможно най-малкото защото няма да има същия успех.“ – споделя Ева в интервю.

Краят на сериала е леко загадъчен. Основните герои се преместиха от „Уистерия Лейн“, но всичко свърши с появата на нови жители с тайни.

Затова се считаше, че може и да има продължение, но цели 5 години това не се случи. По всяка вероятност няма и да се случи.

Самата Ева Лонгория също няма особено желание да се случи. Тя е на мнение, че всяко нещо има своя живот и този на „Отчаяни съпруги“ е приключил.

„Вече съм на години, в които не мога да се посветя толкова много само на един проект, както направих с „Отчаяни съпруги“.“ – казва актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар