Бременната Кейт Мидълтън е в ужас, виж какво се случва с нея!

Бременната Кейт Мидълтън е в ужас, виж какво се случва с нея!
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън не иска да повярва, че става това с нея!

Тозп път бременността на Кейт Мидълтън протича доста по-сложно от предишните две. Херцогинята е в ужас и се чуди как да излезе от него, научи Kliuki.bg.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е в ужас

Катрин не може да спре да пълнее. Тя е качила поне 5 кг. за това лято и продължава да качва, твърдят във Великобритания.

Това може и да е нормално за една бременна жена, но не и когато тя се казва Кейт Мидълтън. Известно е, че при предните си две бременности красавицата наддаде съвсем малко и след като роди, отново си беше същата.

Сега обаче е друго. Явно фактът, че вече е раждала цели два пъти, предразполага организма й към по-бързо надебеляване. Нещо, което побърква бъдещата родилка.

Интересното е, че Кейт Мидълтън по традиция спазва диета по време на бременност. Макар всички лекари да твърдят, че това не е много полезно за плода, херцогинята се ограничава в яденето, когато е бременна.

Сега е същото, но все пак пълнее. Според мнозина, това се дължи и на възрастта й, която вече е 35 г. и не е малка за една бъдеща майка.

Това обаче не е единственият удар, който Кейт Мидълтън понася в момента. Другият идва от принц Уилям.

Съпругът й все по-рядко я пожелавал в леглото, понеже вече не го възбуждала така силно. Причината е в заобленото й коремче, а и е качила килограми.

Престолонаследникът обаче не търсел чужди ласки, а бил готов да изчака жена му да роди и да си върне предишната фигура.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар