Съквартирантите в шок: Това, което направи Сашка Васева, ги вцепени! (не сте виждали такова чудо)

Съквартирантите в шок: Това, което направи Сашка Васева, ги вцепени! (не сте виждали такова чудо)
Гласувайте за статията

Сашка Васева хвърли в тъча съквартирантите, няма равна просто!

Дупнишката Мадона Сашка Васева е може би най-щастливият участник във Вип Брадър. През всички сезони насам. Звездата от зората на чалгата влезе в Къщата с една единствена цел – да се скапе от… мързел и преяждане.

Сашка Васева

Сашка Васева не спря да плюска и да спи, пак да плюска и пак да спи. Дреме й

Договорила хонорара си с продуцентите на шоуто, певицата сама призна, че е дошла на санаториум. И нито смятала да подхване чистене, нито готвене, ни чудо.

Всъщност чудото е самата тя, която не спира да тъпче в устата си всичко, което й се мерне пред очите. Ако не спи по 12 часа и отгоре на ден, Сашка Васева може да бъде видяна на масата в трапезарията. Където плюска ли плюска.

Снощи дори мъжете не се сдържаха и започнаха да я обсъждат като нещо невиждано досега. В световен мащаб. „Е, няма такава жена. То човек такъв няма. Къде я побира всичката тази храна, не знам. Какъв е този метаболизъм. Аз ако плющях като нея, досега щях да се търкалям“, смееха се Цуни и Тото от СкандаУ.

На наша Сашка обаче хич и не й дреме. Сякаш напук на думите им, Васева отново се насочи към поредните филии, яйца и други деликатеси в хладилника.

А накрая изцепи на всеослушание, че цял живот е готвела и слугувала на семейството си, така че докато е в шоуто, само ще консумира и ще се кефи на живота. Друг е въпросът дали това ще се окаже толкова интересно на зрителите, че да й удължат престоя в „царския палат“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар