Ти да видиш: Ето къде и как е живяла доскоро „принцесата“ Алекс Богданска! (затова така се усуква около богаташите)

Ти да видиш: Ето къде и как е живяла доскоро „принцесата“ Алекс Богданска! (затова така се усуква около богаташите)
Гласувайте за статията

Любимата на Даниел Петканов – Алекс Богданска май отново ще го нарани!

Алекс Богданска и Даниел Петканов се събраха отново. При това под покрива на Вип Брадър 2017, при това неочаквано, при това пред очите на цяла България. Дрън-дрън!

Алекс Богданска

Алекс Богданска живяла в мизерна квартира, преди да надуши богаташите

Цялата тази мила и романтична картинка не просто намирисва, а направо вони на сценарий. Дали от продуцентите на шоуто, или от самите Алекс и Дани, но никой от зрителите не вярва на тазо постановка.

Видно е, че Александра Богданска обожава лукса и налита на наши и чужди милионери като муха на… (айде, да го кажем на мед, че да не сме груби). Разкри се обаче и причината за слабостта й към парите, която е почти сигурно, че тя никога няма да изгуби.

Оказа се, че доскоро, само допреди година, „принцесата“ Алекс Богданска, която е вечеряла в един от най-скъпите ресторанти в света, е обитавала „капан за мишки“. Тоест съвсем миниатюрна „кочинка“ в Студентски град, която деляла с още две съквартирантки.

Мила картинка, а?! За този мизерен уют Богданска плащала едва 50 лева на месец, а често пъти с приятелките й си брояли стотинките, за да си купят хляб и чубрица. Че маслото отдавна поскъпна.

„Е, как мислите! Дали суетна жена и фръцла като Александра ще избере да продължи бъдещето си с Даниел Петканов. Който може да я обича истински, но надали ще я заведе в Монако. Ясно като бял ден е, че Богданска ще го натири още като излезе от Къщата и отново ще хукне към първия паралия, когото надуши“, коментират близки до нея източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар