Есмер в шок: След Лазгин, Христина Витанова се метна на врата на Благо!(Пълни подробности)

Есмер в шок: След Лазгин, Христина Витанова се метна на врата на Благо!(Пълни подробности)
Гласувайте за статията

Христина Витанова отново се метна на врата на Благо Георгиев

Христина Витанова получи поредния удар от любовта. Бившата гимнастичка е зарязана от новото си гадже. С милионера Лазгин Маджид бившата на футболиста Благо Джизъса се раздели след бурен скандал. И причината е трети човек.

Христина Витанова

Христина Витанова пак потърси прегръдките на Благо

Лазгин Маджид върти успешен семеен бизнес Той менажира верига американски пицарии в столицата . Има сериозни позиции в търговията, туризма, хранителната промишленост,извършва износ и внос на стоки.

Той е един от най-желаните ергени в столицата. С Христина Витанова бяха заедно около две години. Дори се заговори, че красавицата иска да го дари с дете.

Тя има вече двама наследника от футболиста-Йоана и Давид. Но богаташът няма деца. Нещата обаче се разтекли. Лазгин Маджид отвърнал глава от любовта й, защото Христина Витанова го държала на „къса сиджимка”.

Тя не спирала да му проверява съобщенията, да го следи кога се прибира и да му вдига скандали от ревност.Бизнесменът вдигнал ръце от ревнивата си приятелка и залитнал по чужди ласки.

След като научила за изневярата, Христина Витанова му спретнала жестока кавга. След което си събрала багажа и се изнесла от тузарското му жилище. Веднага след раздялата двамата се блокирали и в социалните мрежи.

И така Христина Витанова намерила утеха от любовните си неудачи отново в прегръдките на Благой Георгиев. Бившата гимнастичка си дала сметка, че с него имала истинска любов. И въпреки твърденията, те са били заедно не заради пари или интереси, а от чисто и красиво чувство.

С днешна дата не се знае как ще приеме този обрат на съдбата настоящата съпруга на Благо Георгиев. Знае се, че Есмер Омерова също е от ревнивите и не спира да му вдига скандали заради залитанията на благоверния си.

Каквото и да се случи между Благо и Хриси, най-вярната приятелка Алисия била плътно до гимнастичката. Двете с Христина Витанова лекували любовни рани и не спирали да корят мъжете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар