Във ВИП Брадър тази вечер: Става напечено, като в тенджера под налягане! (Писъци, викове и крясъци огласят Къщата)

Във ВИП Брадър тази вечер: Става напечено, като в тенджера под налягане! (Писъци, викове и крясъци огласят Къщата)
Гласувайте за статията

Тази вечер в Къщата на ВИП Брадър съквартирантите ще се изправят с най-големите си страхове

Във ВИП Брадър ще застанат очи в очи с директни номинации тази вечер. Поредната мисия под покрива на къщата в Нови хан никак няма да е лесна. А здравата ще разклати психиката на съквартирантите.

ВИП Брадър

Във ВИП Брадър пак става напечено

Участниците в скандалджийското шоу, ще застанат тет-а-тет един срещу друг. За да кажат ясно и категорично защо някои от тях не трябва да останат в Къщата.

Преди това звездите ще преминат още едно изпитание. То ще бъде съпътствано с много сълзи, истерични писъци и дори пристъпи. Даже и любимецът на жените в Къщата и извън нея Тото от СкандаУ ще се разреве като непорасъл малчуган.

Защо обаче и какво ще го срази тази вечер ще разберем в поредния епизод на шоуто по Нова телевизия.

Мисията, която са подготвили продуцентите, наистина ще бъде нещо нечувано и невиждано.Определено тя ще е под булото на духовното и на нещо красиво, ослепително. Тя трябва да превърне съквартирантите в тибетски монаси. Които заедно с мантрите и медитациите имат още един капан.

И то е тези, които се стремят към духовното израстване да се откажат от нещо, наистина ценно и скъпо за тях. Това ще е изключително трудно, а някои от участниците няма да успеят да преодолеят себе си и ще покажат истинското си лице.

Някои ще преодолеят и това поредно предизвикателство. Други просто няма да успеят да прекрачат себе си. Но мисията отново ще накара мнозина да избухнат и да се разделят на врагове и враждуващи.

Определено новата мисия на Големия брат ще разтърси Къщата, предизвика чутовни скандали и кавги. В Нови хан отново ще закипи и заври, като тенджера под налягане.

Кой ще получи най-много призове за изгонване тази вечер? И дали ВИП Брадър ще спаси някои от номинираните, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар