Росен Плевнелиев направи децата си милионери (С този жест разплака Юлиана)

Росен Плевнелиев направи децата си милионери (С този жест разплака Юлиана)
4 (80%) 1 vote

Росен Плевнелиев се оказа достоен баща

Росен Плевнелиев направи синовете си милионери. Павел и Асен няма да се притесняват за бъдещето си. Защото президента ги направи супер богати. Това се случи след като той се раздели официално със съпругата си Юлиана Плевнелиева.

Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев се оказа достоен баща и мъж

Въпреки че екс първата дама не застана до неговото рамо по време на мандата му и не присъстваше на нито едно светско и задължително събитие, президента се показа джентълмен.

Той раздели фирмите и имотите си, като не лиши от наследство жена си и двамата си сина.

Бившият държавен глава сподели, че със съпругата си Юлиана не живеели под един покрив от година. Но били в процес на развод, като документите им са депозирани в съда. Според направената проверка обаче двамата не са официално съпрузи от 18-ти януари тази година, пише „България днес”.

Те подали молба за развод още през декември миналата година. Но политика не пожелал да се шуми около него и на семейството. И затова държал личния си живот далеч от светлината на прожекторите, докато бе действащ държавен глава.

След развода Росен Плевнелиев е запазил само две от фирмите си, занимаващи се със строителство. Той е разпродал бизнеса и голяма част от имотите си.Парите от продажбата дарил на двете си деца. Дори и непълнолетни, те са вече милионери.

Разделил на двете си момчета и апартаментите в тузарския затворен комплекс „Резиденшъл София парк”. Те били построени от фирмите му, преди да стане президент.
Той запазил само две вили в комплекса, които имали собствен басейн и паркоместа.

За себе си Росен Плевнелиев е запазил и любимата си вила в Гърция. Там той обича да прекарва летата. А на съпругата си Юлиана оставил луксозната си къща в Черноморец. Тя наследява от него и близо десет декара край морския бряг. Тези жестове наистина разплакал Юлиана, твърдят близки до президентската двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар