Кейт Мидълтън е ужасена: Принцесата изживява най-големия си кошмар!

Кейт Мидълтън е ужасена: Принцесата изживява най-големия си кошмар!
3 (60%) 1 vote

Кейт Мидълтън е ужасена

Кейт Мидълтън е в депресия. Бременната принцеса е силно разстроена. Тя изживява най-големия ис кошмар. Макар че очаква близнаци, херцогинята не може да пропъди от себе си черните мисли, които са я обзели.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън изживява истински кошмари

Любимата принцеса на британците не може да се отърси от мисълта, че ще загине в катастрофа. Каквато съдба имаше нейната свекърва Даяна.

Страховете й са подклаждани от бабата на съпруга й, кралица Елизабет Втора. Тя заявила, че Катрин Мидълтън вече си е изпълнила мисията, след като е родила второ си дете. Казаното от възрастната кралица не й давало мира.

И може би това била една от причината тя да забременее отново. И сега с неразположението на бременноста й всички страхове и демони я връхлитат с пълна сила. Като член на кралската фамилия тя няма право да споделя с никой това, което я терзае.

Припомняме, че през 2012 година нейна болнична сестра умря. Според официалната версия защото сама си е сложила край на живота.Но нейната смърт не е бе естествена. А е била убита. Заради това, че си е позволила да каже пред австрийски журналисти какво е състоянието на Кейт Мидълтън.

По това време херцогинята на Кеймбридж е приета в болница заради неразположение с първата си бременност.

Катрин носи пръстена на принцеса Даяна.Който принц Уилям наследи от покойната си майка.Тя го ненавижда, защото й напомня, че е следващата. Едновременно с това Кейт Мидълтън не може да сподели тревогите и притесненията си с принц Уилям.

Защото съпруга й не иска да чува нищо против своята баба. И така се пораждат дрязгите между съпрузите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар