Бедна ли: Виж къде хукна да харчи хонорара си Мария? (Глезоти се с гурме и тъне в лукс)

Бедна ли: Виж къде хукна да харчи хонорара си Мария? (Глезоти се с гурме и тъне в лукс)
Гласувайте за статията

„Бедната” Мария се къпе в истински лукс

Мария паряса дъщеря си Марая и хукна да се глезоти по чужбина. Миньончето на поп фолка избяга в любимата дестинации на фолкаджийки и плеймейтки Дубай. В богатото емирство певицата е в компания на своя приятелка. Двете се разкарват с луксозна лимузина, отседнали са в лъскав хотел и се глезят с гурме вкусотии.

Мария

Мария хукна в Дубай, заряза Марая

На всичкото отгоре певицата заряза любимата си дъщеря, заради която излезе уж преждевременно от Къщата на Големия брат. А вътре през сълзи разказваше на съквартирантите колко й е мъчно от раздялата с най-любимото й същество. И как ще се отдадат на заслужена почивка, само двете.

И още, че ще даде и последната стотинка, за да осигури образованието на дъщеря си. И нито лев за друго. Пред съквартирантите гласовитката от Стара Загора не спря да повтаря, че след развода с Християн Гущеров, той и семейството му а оставили без пукната пара и тя си брояла стотинките в хипермаркета, за да пазарувала.

Да, ама не. Хората изригнаха в социалната мрежа срещу тези откровени лъжи и заклеймиха Мария, че нагло скрива истината, пише „България днес”.

Изглежда поп фолк двата има и къса памет. Защото доскоро оплакваше тежкото си финансово състояние. А сега, от почивката си в Дубай, не спира да залива социалната мрежа с фотоси и клипове, които разкриват лъскавия й начин на живот. За който е изхарчила солидна част от хонорара си.

Ситуацията при Мара Отварачката изглежда никак не е зле. И банковите й сметки са добре обезпечени, а богатият й втори съпруг изобщо не е захвърлил нея и дъщеря й Марая на улицата.При положение ,че певицата дава за училището на дъщеря си двадесет бона годишно.

Тъй като единственото чедо на фолкаджийката учи в англо-американското училище в Панчарево. А там случайни няма. Както и бедни. Затова каквото и да ми приказваш, виж какво правя, не спират да коментират притворството на Мария гневни потребители на мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар