Жесток разрив: Мегз и Тото от СкандаУ си казаха тежки думи! (виж скандала тук)

Жесток разрив: Мегз и Тото от СкандаУ си казаха тежки думи! (виж скандала тук)
Гласувайте за статията

Мегз и Тото от СкандаУ доскоро бяха приятели, но всичко се промени!

Тото от СкандаУ и Мегз бяха сред първите, които се сприятелиха истински в Къщата на Вип Брадър 2017. Доколко искрена е била симпатията им един към друг обаче, не е ясно. Защото една провалена мисия и няколко изречени думи ги превърнаха във врагове.

Мегз

Мегз и Тото от СкандаУ вече не могат да се понасят

Снощи станахме свидетели на това как двамата се номинираха взаимно за изгонване от формата. При това очи в очи. Очевидно бе, че помежду им е зейнала пропаст и вече нищо няма да бъда същото.

Тото от СкандаУ номинира Мегз заради провалената мисия на тибетските монаси, заради която Биг Брадър наложи чудовищни наказания на съквартирантите. Рапърът не можа да приеме, че той се е съгласил на такава саможертва като това да обръсне брадата си, докато Мегз не пожела да ходи няколко дни с една и съща дреха.

„Това е безумие. Ако не е някаква задача, която са й поставили, това е абсурдно. Граничи с лудост и тотален егоизъм. Не мога да повярвам, че е същата жена, която считах за свестен и готин човек, и на която съм се доверявал“, разбесня се Тото. След което е казал същото, че и много повече директно в очите на Миглена Каканашева.

Нейната причина за номинацията на Тото обаче бе далеч по-различна. Оказа се, че Мегз действително е харесвала рапъра като мъж. Защото още не може да приеме, че той не е гледал на нея като на красива жена. И пред цяла България заяви, че тя е флиртувала с него, докато той изобщо не се вълнува от нея.

„Ти не постъпи като мъж и повече не искам да общувам с теб. Ти вече си никой за мен и не искам да ми говориш. Не искам да те гледам дори“, изпаднала отново в едно от състоянията си на истерия Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар