Любо Киров шокира: С „ТЕ“ ми беше по-добре! (Какво ги е разделило – виж тук)

Любо Киров шокира: С „ТЕ“ ми беше по-добре! (Какво ги е разделило – виж тук)
Гласувайте за статията

Любо Киров се чувства по-добре в група, отколкото сам!

Певецът Любо Киров направи любопитно разкритие. Оказва се, че той не е имал голямо желание да напуска група „ТЕ“, но е бил принуден от обстоятелствата, научи Kliuki.bg.

Любо Киров

Любо Киров с важно разкритие

Тогава Любомир действително се е чувствал по-комфортно, тъй като напрежението е било по-малко. Все пак едно е всичко да е върху няколко човека, друго е само върху един.

„Харесваше ми да съм в група, отговорността е някак споделена. Когато станах самостоятелен изпълнител, разбрах колко е сериозно да поемеш отговорността сам.“ – сподели Любо Киров в „Здравей, България“.

Той е самостоятелен вече почти десетилетие и чувства как всичко е върху плещите му. Всъщност обаче не е поискал да напусне „ТЕ“ просто от желание за солова кариера.

Истината е, че цялата група е изнемогвала финансово. Печалбата е започнала да става много по-малка, участията им намалели сериозно.

Тогава вокалистът на бандата решава да напусне, за да се пробва сам. Решение, което на практика спасява не само него, но и цялата група.

„ТЕ“ има нужда от освежаване по онова време и то идва с новата вокалистка, която идва след Любо. Днес Преслава Пейчева е солистката на бандата. Тя нашумя с участието си в първия „Мюзик айдъл“, където финишира трета.

Освен това към групата се присъедини и Стоян Янкулов – Стунджи, който пък нашумя с петото си място в „Евровизия 2007“, когато беше в дует с Елица Тодорова.

Любо Киров обаче успя да пробие и сам. В момента е един от най-актуалните поп изпълнители у нас. Освен това той е един от тези, които редовно ги канят за жури в музикални формати като „Х Фактор“ например.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар