Горката: Мъжът на Джулиана Гани се оказа пандизчия? (Ето за каква измама търкал наровете)

Горката: Мъжът на Джулиана Гани се оказа пандизчия? (Ето за каква измама търкал наровете)
Гласувайте за статията

Мъжът на Джулиана Гани изобщо не е света вода ненапита

Мъжът на Джулиана Гани има тъмно минало. Фитнес инструкторът Станимир Ташев е бивш затворник. Здравенякът търкал наровете в гръцки затвор.

Джулиана Гани

Джулиана Гани има мъж затворник

Силиконката Джулиана Гани не спира да се хвали с мъжа си. Тя разказва на съквартирантите си в Къщата на ВИП Брадър, където е в момента, как се грижи за нея, как й трепери и изобщо какъв превъзходен мъж е. Всъщност фитнес инструктора е пълен измамник, с криминално минало.

Настоящият фитнес гуру въртял престъпни схеми в Атина. В гръцката столица той пробутвал филшиви евро в големи хипермаркети.

Няколко месеца триковете му минавали, но в един момент персонала на един от магазините го усетил. И веднага сигнализирали на полицията. Ченгетата закопчали Станимир Ташев и той бил осъден по бързата процедура на девет месеца затвор.

Веднага след като бил освободен, здравеняка се завърнал в родината. И започнал работа като фитнес инструктор в родния Димитровград. Говори се, че имал куп заеми и парични задължения, които трудно изплащал.

За да се издържа, настоящия съпруг на Джулиана Гани започнал връзка с по-възрастна богаташка. Имотната дама го спонсорирала и той си живеел царски. Но нещата се разтекли и той отново останал на улицата.

За негов късмет много скоро се запознал с Джулиана Гани. И бързо-бързо се оженил за нея. Тунингованата моделка наследила от баща си , италианеца, шест апартамента. Още на 17-години гордостта на пластичната хирургия станала материално обезпечена.

Твърди се, че закъсалият Станимир използва жена си за материалните блага. Джулиана Гани обаче отрича и казва, че е с нея от любов. Силиконката го срещнала в доста труден момент. Била в емоционална дупка, с куп провалени връзки.Тогава се появил Станимир.

„Той е страхотен мъж! Невероятен, мил и много нежен.Приела съм го с всички недостатъци, както и той е приел моите”, не спира да го хвали Джулиана Гани. Според някои те наистина са сродни души. Тя знае за тъмното му минало, но не й пука. Той също знае, че е била стриптизьорка по баровете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар