Разведени ли: Диана държи на къса сиджимка Добромир Гущеров! (Виж колко са влюбени)

1

Добромир Гущеров все още е лудо влюбен в Диана

Добромир Гущеров е вперил очи в своята съпруга, за разлика от сина си. Защото Християн Гущеров и неговата съпруга Мария са в развод. И миньончето на поп фолка не спира да вади „кирливите ризи” на семейство Гущерови.

Добромир Гущеров
Добромир Гущеров и Диана са лудо влюбени

Въпреки мълвата, че екс червения депутат и неговата съпруга, бивша сервитьорка са в развод, се оказа поредния кьор фишек.

Защото Гущеров-старши и неговата половинка бяха забелязани да обикалят софийските улици. И не само да се разхождат, ами хванати за ръце, като влюбени тийнейджъри.

И определено Добромир Гущеров се чувства перфектно в брака си.

Хубавата, а и очевадно умна Диана Русанова успя да го омае така, както фолкаджийката не съумя и с двамата си съпрузи. Бащата на Християн и неговата мащеха иначе живеят в разкошната си къща в Австрия.

Там развива бизнеса си и Гущеров-старши.А в България отсядат във фамилния палат, където доскоро се ширеше и Мария.

Диана Русанова определено успя да кротне политика. И то така, че той да я гледа предано в очите . Говори се, че хитрушата държи мъжа си на къса сиджимка. Но не със скандали, крясъци и сцени за ревност.

А така, както само една умна и наистина влюбена жена го умее.И успявала да му извади не само душата, но и парите. А Добромир Гущеров нямал очи за друга, коментират близки до двойката.

Семейството често си идва в родината. Някога за повече, друг път за по-малко. Но двойката обича да обикалят тихи и спокойни кътчета, изпълнени с романтика и тишина. Любима дестинация са им Родопите. За разлика от нафуканите Християн и Мара Отварачката, които не признаваха нищо друго, освен тузарски дестинации и екзотични кътчета.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Taka li? казва

    Хайде хайде, и хубава и умна…..Съкън! Знаем каква е хавата щом Гущерови почнат да пишат колко са щастливи…….

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.