Александра Богданска разби италианския си любовник: Изневерявах и на него!

Александра Богданска разби италианския си любовник: Изневерявах и на него!
Гласувайте за статията

Александра Богданска пусна нова бомба, този път за Макс!

Явно Александра Богданска наистина не може да бъде жена за един мъж. Тя е изневерявала не само на Даниел Петканов, но и на италианеца, заради когото бе опозорена публично, научи Kliuki.bg.

Александра Богданска и Даниел Петканов

Александра Богданска не може да е само с един

Алекс призна в разговор с Даниел Петканов, че докато е била с Макс, е била и с другиго. Това вече е дежа вю за Лудия репортер, който изпита на гърба си предателството на манекенката преди година.

Според слуховете, италианецът я е зарязал точно заради всичко това. Той я уловил, че му кръшка и моментално я изхвърлил от живота си.

Дори Макс в момента бил бесен на това, което вижда в нашия „ВИП Брадър“, защото е бършел сълзите на Алекс след скандала с Петканов, а сега тя отново се връща при журналиста.

Александра Богданска сама си признава, че има трудности с моногамията. Когато Биг Брадър я попита дали може да е жена за един мъж, тя не отговори „да“, а „искам“.

Очевидно това е по-силно от красавицата и никак не е сигурно, че навън няма отново да измени на Даниел Петканов. Затова семейството й може би е право, че не бива да се събира отново с него.

Все пак Алекс обеща на Дани да даде максимума от себе си оттук нататък за потръгване на връзката им. Тя има желание да бъде само с него, но въпросът е дали ще издържи.

Сякаш самият журналист не й вярва все още, защото избягва да й се врече във вярност. Постоянно твърди, че за в момента е с нея, а бъдещето ще покаже. Предвид болката, която тя му причини, това е нормално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Александра Богданска разби италианския си любовник: Изневерявах и на него!”

  1. Кети

    окт. 14. 2017

    Като пропуска да спомене за неговите многобройни изневери.

Добавете коментар