Нова телевизия съсипва Би Ти Ви, този ход е сразяващ!

Нова телевизия съсипва Би Ти Ви, този ход е сразяващ!
Гласувайте за статията

Нова телевизия се изхитри жестоко и остава Би Ти Ви с отворена уста!

Войната в бг ефира продължава и тя сериозно вече е в полза на Нова телевизия. Тя направи убийствен ход, с който може направо да съсипе конкуренцията в лицето на Би Ти Ви, научи екипът на Kliuki.bg.

Нова телевизия срещу БТВ

Нова телевизия отново надцака Би Ти Ви

Ударът на Нова ТВ се състои във връщането е ефир на поредицата „Съдби на кръстопът“. Сезонът е премиерен и буди огромен интерес у зрителите.

Това риалити преди години се превърна в истински хит на родния ефир. Първите му няколко сезона промениха представите за рейтинг.

След това се изчерпа доста, за което спомогна и БТВ, която пусна „Истински истории“. Така „Съдбите“ излезе в отпуск.

Сега обаче нов сезон е направен и отново интересът е голям. Снощи между 20:00 и 21:00, когато бе излъчен първият епизод, Нова телевизия е обрала най-много зрители, сочат проучванията.

Очаква се отговорът на Би Ти Ви. Засега тя е в нокдаун, но трябва да се съвземе скоро.

Донякъде от БТВ сами са си виновни за случилото се, тъй като подлъгаха  зрителите, че ще пускат нов български сериал тази есен, а все още дори рекламата му не върви. Според слуховете, снимките му са се провалили и затова няма да излезе никога на бял свят.

Ударът за Би Ти Ви е още по-голям и от факта, че за пореден път „ВИП Брадър“ се оказва най-гледаното риалити предаване в България. „Фермата“ все още не може да го достигне, въпреки огромното желание на Иван Христов и Андрей Арнаудов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар