Любов от Тризначките заряза сестрите си: Виж какво се случва с нея днес!

Любов от Тризначките заряза сестрите си: Виж какво се случва с нея днес!
Гласувайте за статията

Тризначките вече станаха само две, поне на българска земя!

Кой не помни Тризначките от Благоевград, които разтърсиха къщата на „Биг Брадър“ преди 11 години?! Те станаха популярни в цяла България, но днес нямат нищо общо със славата, научи Kliuki.bg.

Тризначките

Тризначките потънаха в забрава

Най-малката от сестрите – Любов, е предприела рязък завой в своя живот. Тя вече не живее в България, а във Великобритания.

От известно време най-скандалната тризначка се подвизава в Лондон. Там живее на семейни начала със своя възлюбен.

Според запознати, Любов нямала никакво намерение да се връща на родна почва. Тя била тотално разочарована от България, тъй като след „Биг Брадър“ така и никой не й дал шанс за изява.

За цяло десетилетие след шоуто Тризначките така и не започнаха работа. Те през цялото време разчитаха на родителите си или на своите гаджета.

Специално Любов нямала и един ден трудов стаж. Тя постоянно мрънкала, че заплатите в България са много ниски и не си заслужава да работиш за тях.

Сега обаче щастието й се усмихна. Говори се, че възлюбеният й е не само заможен, но и образован, завършил висшето си именно на Острова.

Любов също е завършила висше, но в Югозападния в България. Заедно със сестрите си обаче тя не показа нищо много образовано по време на „Биг Брадър 3“.

Тризначките са едни от най-скандалните участнички в историята на шоуто. Те бяха в сезона на култовия Пацо и дори Вяра имаше вземане-даване с него.

Предаването обаче спечели Надежда, която надви на финала най-възрастната за тогава участничка в Големия Брат – баба Вили.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар