Взрив: Енджи Касабие разтърси Къщата, съквартирантите не искат да повярват! (още подробности)

Взрив: Енджи Касабие разтърси Къщата, съквартирантите не искат да повярват! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Енджи Касабие призна нещо наистина потресаващо, особено за жена като нея!

Ливанската принцеса Енджи Касабие хвърли в шок съквартирантите в Къщата на Вип Брадър. Диетоложката, която се води най-красивата, най-стилна, елегантна и богата във формата, се оказа с огромни комплекси.

Енджи Касабие

Енджи Касабие не е нормална – съвършена е, а иска още и още пластики

Доказателството за това са множеството пластични операции, които тя си е правила през годините и фактът, че колкото и добре да изглежда, никога не е доволна от образа си в огледалото.

Върхът на лудостта обаче бе признанието на Енджи Касабие, че щом излезе от Вип Брадър 2017 ще се подложи на операция за… удължаване на краката. Което, както разбрахме, става чрез първоначалното им счупване.

За това я просветли самата силиконка Джулиана Гани, която, както знаем, също е образец на изкуствено същество. Създадено само и единствено от пластичната хирургия.

„Знаеш ли какви неща си правят нашите? Удължават си краката, чупят им костите и за 2 месеца им зараства. После седиш с някаква шина и краката се удължават с 5 сантиметра.

Това ще са адски болки, според мен – да ти счупят и двата крака. Вече всичко се прави – правят ти корема плосък, вадят ти ребра, за да ти е тънка талията, силиконово дупе да си имаш ти правят.

Едно време не е било така. Харесваш се, не харесваш – такъв си, а сега всичко има“, обясняваше Джулиана Гани. А Енджи Касабие я гледаше с изплезен език. След което категорично заяви, че самата тя иска да си удължи краката и ще го направи веднага след риалити формата. Не се бояла от счупването или от болката, само и само да е красива.

Думите й разтърсиха не само съквартирантите, но и зрителите. Много от които директно я обявиха за ненормална и тотална комплексарка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар