Пълен обрат: Симона Загорова и Симеон Данев се събраха отново! (ето кой е „виновникът“ за всичко)

Пълен обрат: Симона Загорова и Симеон Данев се събраха отново! (ето кой е „виновникът“ за всичко)
Гласувайте за статията

Симона Загорова отново е в прегръдките на Симеон Данев!

Щерката на Глория – Симона Загорова и гаджето й Симеон Данев години наред бяха пример за истинска и чиста любов. Макар да бяха още ученици, когато се събраха, двамата издържаха на множеството изпитания пред връзката си. И останаха заедно въпреки всичко.

Симона Загорова

Симона Загорова и Симеон Данев отново се събраха

Затова и всички се учудиха безкрайно, след като се разделиха ей така, от нищото. И то само година, след като Симона завърши училище. Припомняме, че месеци наред двамата живееха собствения си живот и дори не общуваха помежду си.

Причината да скъсат бе самата Симона Загорова, която след участието си в „Гласът на България“ се взе доста на сериозно. Девойката реши да заляга над уроците, да се бори за мястото си на музикалната сцена и малко по малко се отегчи от Данев.

„Симона започна да излиза с хора на нейното ниво. С по-известни, богати и доказали се хора от хайлайфа. Тя с лека ръка зачеркна любовта към Симеон като считаше, че ще открие принца на мечтите си. Но уви, това не само, че не стана, но и доста болки преживя. Защото се сблъска с нечисти, лицемерни и подли човечета“, разкриват близки до нея източници.

След като видяла, че дъщеря й е още млада и си пати от наивността и прибързаността си, самата Глория решила да направи всичко по силите си, но да й покаже правия път. Като разбрала, че Симона още има чувства към Симеон, тя уж случайно ги събрала заедно. И им помогнала да открият отново пътя един към друг.

В момента младите са по-щастливи отпреди и повече от благодарни на примата на фолка. А Симеон е толкова загрижен да не изпусне отново Симона, че не спира да я води по почивки и екскурзии. Последно двамата бяха в Палма де Майорка, а после в Италия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар