Пръсна: Преслава издаде пикантни подробности от интимния си живот с Павел! (ето как го правели двамата)

Пръсна: Преслава издаде пикантни подробности от интимния си живот с Павел! (ето как го правели двамата)
3 (60%) 1 vote

Преслава сащиса всички с разкритията за Павел Лазаров!

Най-известната и обичана поп фолк певица Преслава от месеци лети на крилете на любовта. Късметлията е Павел Лазаров, когото наскоро тя официално представи пред всички. Мястото бе откриването на столичен бутик, а Петя от Добрич цъфна там заедно с изгората си.

Преслава

Преслава е луда по Павел Лазаров и угажда на най-дръзките му фантазии

След като се престраши да разкрие кой е мъжът до нея, Преслава лека-полека се отпусна и още. Преди дни тя буквално изкърти обществеността с признанието за интимния си живот с Лазаров.

Пред свои верни приятелки, чаровницата се похвалила, че е похарчила 200 евро за… супер иновативен и брутално добър вибратор. „Размерът му е среден, а цветът е розов. Само че е ултра модерен и може да те докара наистина до екстаз“, фукала се Преслава.

Тя си го поръчала от онлайн магазин и й бил предоставен още след два дни на адрес. Всъщност дивата издала, че идеята за покупката не е нейна, а на приятеля й.

„Да не си мислите, че Павел го няма в леглото и аз трябва сама да се задоволявам. Нищо подобно. Той е много по-разкрепостен от мен и постоянно му се ще да разнообразяваме с нещо. Затова и ми даде идеята да си поръчам такава играчка. А и още неща след това, за които обаче ме е срам да говоря сега“, изчервила се певицата.

Близки до нея само й пожелават Павел да не е толкова екстремен, че след известно време да пожелае да разнообрази като смени и нея самата. Засега обаче всичко помежду им върви отлично и лицето на Преслава издава това отдалече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар