Ти да видиш! Диляна Попова прежали Блатечки, въргаля се с известен репортер

Ти да видиш! Диляна Попова прежали Блатечки, въргаля се с известен репортер
Гласувайте за статията

Диляна Попова демонстрира интимност с популярен журналист за изненада на всички.

След греховната си връзка с Асен Блатечки, Диляна Попова упорито крие личния си живот. Определено ще й е доста трудно да ни убеди, че е сама от толкова време, докато бившият й се радва на семейството си. А преди дни красавицата напомни за себе си и за факта, че все още хваща окото, узна kliuki.bg.

Диляна Попова препоти и Боби Ваклинов

Диляна Попова лъсна в доста интимни сцени с репортера от „Господари на ефира“ Боби Ваклинов! Това дуо определено е доста изненадваща комбинация. Но пък има своето логично обяснение. Двамата участват в клипа журналиста с мераци за певец към песента „Сомнамбул“. Това е второто парче на повелителя за Златните скунксове.

Ваклинов споделя, че се е видял в чудо да бъде в подобна опасна близост с красавица като Диляна Попова. Идеята именно тя да бъде главно действащо лице в лентата е на годеницата на Боби. Вероятно след това е съжалила, че сама си е набутала таралеж в гащите. Но сме сигурни, че през цялото време е била на снимачната площадка, за да контролира какво се случва.

А там страстите наистина са били горещи! Репортерът си признава с ръка на сърце, че му се е налагало нарочно да се разконцентрира и да мисли за какви ли не глупости, за да не се възбуди от полуголата красавица до него. Когато двамата се оказват е едно легло, Боби първо гледа в тавана, а след това решава да си сложи превръзка на очите, пише bgdnes.bg.

Той всячески се е опитвал да избягва погледа на Диляна Попова. Не крие, че няма как да останеш безразличен към нея. Но се надява да е оправдал доверието на своята любима и тя да не ревнува, защото не е по-красив от Блатечки и надали има шанс с актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар