Мегз е уникална, няма втора като нея: Чупи рекордите във ВИП Брадър!

Мегз е уникална, няма втора като нея: Чупи рекордите във ВИП Брадър!
Гласувайте за статията

Мегз е изключителен играч

Мегз си остава най-влиятелния участник в скандалджийското шоу.Мегз пренаписа историята на ВИП Брадър, удивени са от екипа на шоуто по Нова телевизия. Миглена Каканашева попадна в графата „играч прецедент”.

Мегз

Мегз е уникален играч

В Къщата в Нови хан е имало какви ли не образи и какви ли не ВИП-ове, но такова чудо като топ дизайнерката досега е нямало. Никой не е виждал подобин съквартирант, дивят се от екипа на Големия брат.

Хитовият реалите формат се върти по родната медия вече десетина години. Всеки сезон е специфичен. Интересни и още по-интересни съквартиранти влизат в него. През Къщата са преминали какви ли не играчи. Но от шоуто, продуцентите и шефовете на Нова телевизия са категорични, че втора като Мегз е нямало.

А те определено са виждали какви ли не образи, какви ли не щурави играчи. Но за разлика от останалите, тя отстоява принципите си. Дори със зъби и нокти, и на голяма цена. Като изтъква лични принципи и драматични устои.

Колкото и да я корят, поведението на Миглена Каканашева-Мезг не е безпочвен инат. Тя застава зад принципите си и морални устои, обосновани на дългогодишен труд.

Всяка седмица съквартирантите неминуемо я номинират за изгонване. Но топ дизайнерката успява да се отърве от изгонване. Защото стилистката се радва на огромна зрителска подкрепа извън формата.И имиджа й не спира да расте с всеки изминал лайф.

Мегз е интересна и с това, че във ВИП Брадър се променят концепции и планове заради нея. Всяка година в шоуто стартира с определен сценарий, който е базов. Но в шоуто тази година се съобразяват с Миглена Каканашева и дори променят мисии и наказания заради миньончето.

Дизайнерката не се трогва, че останалите в Къщата са отрицателно настроени срещу нея. Тя не изпада в истерични пристъпи. Не пада емоционално и не е с разклатена психика.
Този сезон ВИП Брадър трябваше да е любовен. Но той се превърна в реалите предаването на Меглена Каканашева-Мегз.

Тя и в този лайф е нарочена за изгонване, но вероятно пак ще я спасят.Все пак около нея се завъртат всички сюжетни линии в Големия брат. А този понеделник изгонената определено няма да е Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар