Мачкат ли чаршафите Яна Маринова и Башар Рахал? (Истината само тук)

Мачкат ли чаршафите Яна Маринова и Башар Рахал? (Истината само тук)
Гласувайте за статията

Яна Маринова и Башар Рахал са опасно близки

Яна Маринова и Башар Рахал крият тайна любовна връзка. Двамата актьори често са забелязвани заедно. Те са наразделни и на сценичната площадка, и извън екрана. Каскадьорката и актьора, чиито корени са от Дубай, отричат да имат връзка. Но фактите разкриват друго.

Яна Маринова

Яна Маринова и Башар Рахал опасно близки

Влюбените се опитват да скрият любовните си отношения пред половинките си.Но според колегите им отдавна двамата мачкат чаршафите. Дори наскоро си спретнали любовен скандал пред изумените погледи на минувачите в централна софийска улица.

Башар Рахал ревниво поискал сметка от красивата Яна защо не си вдига телефона. Свадата се оказала кратка, но наситена със силни емоции, коментират очевидци. Но след това, в името на любовта и търпимостта свалила гарда. Актьорът пък джентълментски я изпратил до джипа й.

За роденият в Дубай актьор отдавна се знае, че води двойствен живот. Той обича красивите жени и непрекъснато е засичан в техни компании. Съпругата му и двете му дъщери от години живеят в Америка. Семейството се вижда няколко пъти в годината, но през останалото време всеки си живее живота.

Звездата от „Стъклен дом” е имал любовни отношения не с една или две свои колежки. Наскоро Башар Рахал изкара любовна авантюра с доста по-младата от него колежка Росица Паскалева. Тя играе ролята на д-р Стилянова в хитовата лекарска сага „Откраднат живот”. Но двамата се разделиха и с днешна дата хубавицата е щастлива с новия мъж до себе си.

А Башар Рахал яко е хлътнал по Яна Маринова. Срещу бившата Мис България 2004 се изсипаха куп обвинение, че е лоша майка. Защото се изнесе от семейното жилище и остави сина си Никола в неговата стая при баща му, въпреки че правата са присъдени на нея.

Тя твърди, че бившия й мъж е много готин и се грижи за сина си заедно с приятелката си. Тя пък дели един покрив с настоящата си половинка Тишо. Той върти лъскав бизнес и има дял в продуцентска компания. За него се говори ,че е свързан с подземния свят. Гаджето й също има дъщеря от предишната си връзка. Сексапилната брюнетка обаче казва, че с него не планират общо дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар