Страшен резил: Виж как спипаха Деси Радева! (знае ли президентът какви ги върши жена му – СНИМКИ)

Страшен резил: Виж как спипаха Деси Радева! (знае ли президентът какви ги върши жена му – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Деси Радева беше уловена в доста конфузна ситуация!

Съпругата на президента Румен Радев – Деси Радева отново лъсна на първите страници в пресата. За жалост отново с поредния си гаф. Десислава Радева беше снимана случайно в Чикаго, „залепена“ до контейнер за боклуци.

Деси Радева

Деси Радева отново се изложи, при това в чужда страна

Не, Генерал Деси не е изхвърляла нищо, а чисто и просто се бе скрила и уж тайно пафкаше цигара. При това в държава, в която подобна постъпка е меко казано неприемлива. Камо ли за държавно лице като нея.

Ето какво написа дамата, която е заснела Деси Радева и изпрати фотосите и сензацията у нас.

„Преди две седмици президентът Румен Радев беше в Чикаго. Въпреки, че това не е моят президент, отидох на срещата в българската църква. Просто слушах, записвах разговора и снимах малко. Не беше нищо особено.

След срещата обаче, когато си тръгвах, забелязах, че „първата дама“ се е скрила зад едни контейнери за боклук в двора на църквата и пуши, придружавана от две дами.

Служител на американската „Сикрет сървиз“ ги охраняваше, застанал с гръб. Снимах ги… Две седмици разсъждавах върху това дали да пусна снимката във „Фейсбук“, или не. Като пушач напълно я разбирам защо го е направила.

Но като „първа лейди“ на една държава от Европейския съюз, дошла на посещение в Америка, би трябвало да се информира предварително, че това е страна, в която пушенето на обществено място не е приемлив стил на поведение дори за клошарите.

Беше грозно и унизително, така го усетих. В същото време си мислех: защо трябва да се включвам в общия хор от критикари, които постоянно обсъждат „Генерал Деси“, нейните рокли, обувки, прически и т.н.?

Днес обаче ми хрумна, че това е може би парченце от големия политически пъзел и правото ни да знаем кой и какви хора управляват България. Ако съпругата на българския президент се крие с цигара зад контейнери с боклук и нейният съпруг няма нищо против, какви ли ги върши самият той?“, коментира Ваня Влашка.

Последната е журналист като години наред работеше във вестник „Труд“, а преди това беше известна баскетболистка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар