Скандал: Николета отказа участието си във Вип Брадър! („напълни гащите“ заради шеф Петров и Мегз – виж тук)

Скандал: Николета отказа участието си във Вип Брадър! („напълни гащите“ заради шеф Петров и Мегз – виж тук)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова няма да влезе в Къщата на Вип Брадър 2017!

Край с влизането на Николета Лозанова във Вип Брадър 2017. Това стана ясно само преди броени дни, след като източници от кухнята на медията разкриха, че плеймейтката е отказала участието си във формата.

Николета

Николета Лозанова се тресе от ужас заради острия език на шеф Петров и нрава на Мегз

Припомняме, че Николета трябваше да прекрачи прага на Къщата след броени дни. Тя щеше да остане вътре като гост звезда за две седмици и да заеме мястото на Мария в спалнята на Енджи Касабие.

Е да, ама не! Оказа се, че Николета Лозанова буквално „напълнила гащите“ и едва не започнала да заеква като си представила какво ще трябва да изтърпи вътре. Ужасът й имал не едно, а две имена и това са шеф Петров и Мегз.

Като видяла как кулинарният гуру е направил чалгаджийката Мария на две стотинки, а и при все, че Миглена Каканашева също не си поплюва, Лозанова се тръшнала в ступор.

„Това да не са й пиарите и медиите, които й правят вятър за пари. Влезе ли в Къщата, камо ли пред шеф Петров, бързо ще се превърне в Николинка от село Караджово. Този, какъвто е устат, така ще й свие сармите, че и дума няма да може да му обели насреща. Нали сме я чували – мяука нещо момичето, но е твърде далеч дори от нивото на скандали на Мария“, коментират източниците.

Николета не можела да си представи, че дни наред ще бъде обиждана и навиквана от шеф Петров. Нито, че Мегз ще извади от „ръкава“ си някой и друг компромат за нея. Затова и решила да откаже договора си и евентуално да обещае присъствие за догодина. Ако още я искат, разбира се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар