Павел Лазаров стъпи на врата на Преслава: Ето как я подчини като кротка овчица! (не могат да я познаят)

Павел Лазаров стъпи на врата на Преслава: Ето как я подчини като кротка овчица! (не могат да я познаят)
Гласувайте за статията

Преслава се превърна в жена под чехъл, истината шашна всички!

Чепатата и инатлива Преслава си намери майстора в лицето на Павел Лазаров. Винаги досега певицата е била мъжкото момиче във връзките си и общо взето е въртяла гаджетата на малкия си пръст.

Преслава

Преслава трепери от страх да не би Павел Лазаров да я изостави

Е, както обикновено става в живота, нещата се променят. Към днешна дата Преслава се оказа тази, която е под чехъл. И която се е превърнала в кротка овчица пред желанията и решенията на половинката си.

Това разкриха близки до нея източници, категорични, че не могат да я познаят. Павел Лазаров тотално подчинил Петя от Добрич на волята си, а най-голямото доказателство за това е ултиматумът, който й поставил.

„Преди седмица Преслава официално представи Павел пред медиите, нали помните?! Защо, мислите, го направи?! Причината не беше, че си умираше да бие тъпана и да дава интервюта. А в това, че той я заплаши, че ще скъсат. Каза й да спре да го крие и да признае връзката им, иначе си грабва багажа и се изнася“, разкриха източниците.

Всъщност Преслава и Лазаров са заедно от месеци, а цяла България беше наясно с това. Нормално е на гърд мъж като Павел да му омръзне да бъде „скритото зайче“ на известната изпълнителка и да надигне глава.

Той говорил сериозно с нея и й заявил, че не приема повече да бъде считан за нейно забавление, момче на повикване и каквото друго ти дойде на акъла. Пожелал да го обяви за неин сериозен приятел или да прекратят отношенията си.

И, речено-сторено. Всички видяхме как Преси клекна пред ултиматума и набързо застана ухилена пред камерите. Ръка за ръка с Павел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар