За сватбата: Софи Маринова отсвири Фики! (Младоженецът не може да повярва, че това е възможно)

За сватбата: Софи Маринова отсвири Фики! (Младоженецът не може да повярва, че това е възможно)
Гласувайте за статията

Софи Маринова отсвири Фики за сватбата му

Софи Маринова поряза Фики за най-светлия му ден. Тийн идолът утре става семеен мъж. Той и неговата Гюлджан се превръщат в законни съпрузи. Очаква се на грандиозното събитие да се изсипе цялата музикална гилдия.

Софи Маринова

Софка Маринова отсвири Фики за сватбата му

Само че Софи Маринова порязала Фики и неговото семейство. Ромската перла е приятелка на баща му Тони Стораро от повече от двадесетина години.

Тя е чест гост на семейството на Тони Стораро и на неговата съпруга. Но в последния момент Софка дала заден.

Тя щеше да е атракцията на вечерта. Но най-близката приятелка на семейство Стораро отказала да присъства. Защото гласовитката изпаднала в депресия. Тя заявила, че няма сърце за веселие. Причината е, че нейния Гринго е зад решетките. И има вероятност дълго време да търка наровете в пандиза.

Припомняме, че половинката й Гринго бе арестуван преди месец. Той бе закопчан от ченгетата, защото изнудвал бизнесмен от Айтос, търгуващ с черни метали. Той и негов авер са му искали 50 000 лева, като го заплашвали да му отнемат и живота.

Според една от клюките гаджето няа Софка го направил, за да я отърве от многобройните дългове, които я притискали. За това престъпление закона предвижда затвор между 2 до 8 години и глоба до пет бона.

Софи Маринова поискала да стане защитник на любимия си. Но съдът отхвърлил молбата й, защото двамата нямали сключен граждански брак. Затова Гринго оставал зад решетките, а поп фолк дивата се поболяла от мъка. Поради тази причина отказала на Фики да дойде на купона му.

Фики обаче не отстъпвал и няколко пъти помолил приятелката на фамилията си да размисли. Фики япомолил аот Софка да дойде поне за малко на тържеството на най-важния ден в живота му. Все пак ромската перла обещала да размисли и поне за кратко да уважи сватбата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар