Бомба: Алекс Раева най-после ще става майка

Бомба: Алекс Раева най-после ще става майка
Гласувайте за статията

Алекс Раева може най-после да стане майка!

37-годишната Алекс Раева е решена да сбъдне дългогодишното си желание и да гушне своя рожба. Певицата няма сериозен приятел до себе си и затова ще предприеме крайни мерки, твърдят запознати.

Алекс Раева

Алекс Раева ще става майка

Според различни източници, близки до Александра, тя е решила да осинови дете. Ще го стори веднага след края на „Х Фактор“, когато ще бъде по-свободна. Така хубавицата най-накрая ще стане майка, макар и самотна.

Алекс Раева в момента има гадже, но с него нещата не изглеждат много сериозни. Дори се твърди, че той й е отказал да осинови с нея бебе, тъй като вече имал едно дете.

Историята с диджей Дончо се повтаря донякъде. Макар да опита да стане баща на детето на Алекс, множеството неуспешни опити някак го отказаха и затова двамата се разделиха.

Бившата на Слави Трифонов е отхвърлила възможността за ин витро и се е решила на осиновяване. По време на връзката си с Дончо изкуственото осеменяване е било многократно неуспешно и затова певицата не искала повече да си причинява този ужас.

Осиновяването е добър вариант за хора, които са опитали всичко. Водещата на „Х Фактор“ все още се двоумяла, понеже може в бъдеще да срещне любовта на живота си и заедно да имат деца.

На Алекс Раева обаче откровено й писнало да чака принца на бял кон и затова взела бъдещето си в свои ръце. Дори и да срещне своя мъж след време, тя била убедена, че ако е за нея, ще припознае осиновеното й дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар