Деян Донков и Радина Кърджилова: Ще се женим!

Деян Донков и Радина Кърджилова: Ще се женим!
Гласувайте за статията

Деян Донков и Радина Кърджилова преминават на следващ етап в отношенията си!

Деян Донков и Радина Кърджилова се решиха на огромна крачка в своя живот. Двойката вече иска да официализира отношенията си с брак, научи екипът на Kliuki.bg.

Деян Донков и Радина Кърджилова

Деян Донков и Радина Кърджилова отиват пред олтара

Сватбата ще бъде догодина, но годежът вече е факт. Актьорът е коленичил пред половинката си, както си му е редът, със заветните думи „Ще се омъжиш ли за мен?“. Тя, разбира се, се е съгласила.

Двамата имат голямо минало заедно и е логично да се оженят. Те се сдобиха с първата си рожба неотдавна, която е втора за Деян, тъй като той е бил женен преди.

Именно заради първия си брак, който се е оказал пълен провал, Донков така упорствал да надене халката отново. Ради обаче успяла да го убеди, че е жената, с която ще остарее.

„Мислим да се оженим догодина. Това ще бъде голяма стъпка за нас.“ – признават влюбените.

Деян Донков и Радина Кърджилова имат 12 години разлика, но това изобщо не ги притеснява. Напротив, актрисата твърди, че се чувства много по-добре с по-зрял мъж.

Те мислят не само за сватба, но и за второ дете. Толкова много им харесало да гледат синчето си, че вече си представяли как имат още едно.

Този път обаче надеждите са свързани с момиченце. Деян Донков вече има двама сина и мечтае най-после да гушне дъщеричка.

Няма съмнение, че те са един за друг. Любовта им устоя на всичко и сега се наслаждават на живота си заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар