Сензация: Преслава получи най-прекрасния подарък за всяка жена! (певицата разцъфна от щастие)

Сензация: Преслава получи най-прекрасния подарък за всяка жена! (певицата разцъфна от щастие)
Гласувайте за статията

Преслава и Павел Лазаров скоро ще станат родители!

Преслава и Павел Лазаров са най-обсъжданата двойка из светския елит у нас тези дни. За връзката им се знае от месеци, но едва преди седмица певицата си позволи официално да представи любимия си пред света.

Преслава

Преслава грее от щастие, ще роди първото си дете от Павел Лазаров

Дали решението й е било продиктувано от ултиматума на половинката й, който е отказал повече да стои в сянка. Или самата тя е предпочела да разкрие истината, не е ясно. Вярно е обаче едно. А именно, че двамата влюбени скоро ще станат родители.

От известно време прави впечатление, че Петя от Добрич е отказала цигарите, към които беше направо пристрастена. А коя е най-основателната причина за това? Да, именно бременност и бебе.

„Преслава и Павел усърдно работят по въпроса. И двамата са вече на години, в които е съвсем нормално да създадат потомство. Преси отдавна искаше да стане майка, но все не успяваше да открие мъжа, който да я накара да се реши на тази стъпка. Сега обаче е уверена, че иска да роди детето на Павел и на никой друг“, разкриват близки до нея източници.

И подшушват, че кой знае – може би в момента, в който издават тайната й, бебето вече е заченато. Напоследък изпълнителката на Пайнер изглежда наистина разцъфнала като майска роза. Преслава винаги си е била чаровница, но промяната сега се забелязва от всички.

„Спря да пуши, прекарва всяка свободна минута не в заведения, а на чист въздух сред природата. Какво ви говори това?! Като нищо може и да е в първите седмици от бременността си. А, когато се роди детенцето, ще бъде най-известното бебе в държавата“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар