Ужас: Изтече брутално видео с Фики Стораро! (ще се състои ли сватбата му с Гюлджан днес – виж тук)

0

Фики Стораро е съсипан, бъдещето му с Гюлджан може да рухне за секунди!

Невъобразим кошмар застигна Фики Стораро и то точно в деня на сватбата му. Както знаем, днес – на 18 октомври, той трябва да се ожени за любовта на живота си Гюлджан.

Фики
Фики и Гюлджан трябва да се венчаят днес

Ще има ли венчавка обаче и ако има, колко изобщо ще продължи този брак – това се питат из светските среди на столицата, в които изтече брутално видео. На него певецът е сниман да прави брутални креватни изпълнения с… шофьора си, съобщава вестник „Галерия“.

Скандалното видео датира от преди две години, но към днешна дата поне десет души от хайлайфа вече разполагат с него. Нещо повече – няколко от тях, които недолюбват сина на Тони Стораро, се заканват да го пуснат директно в мрежата.

Клипчето с шофьора далеч не е единственото прегрешение на Фики Стораро със собствения му пол, твърдят запознати. Любимецът на тийнейджърките отдавна си падал по мъже и въртял страшни оргии с тях.

Припомняме, че навремето негови провокативни снимки лъснаха официално в сайт за мъже със смутена ориентация, а скандалът беше нечуван. Как ли ще реагира нежната и крехка Гюлджан на всичко това, особено в най-важния ден от живота си?!

„Положението е кошмарно за Фикрет, но за Гюлджан още повече. Защото, дори и сега тя да види видеото, какво ще направи?! Тя е туркиня, която трябва да се омъжи чиста и неопетнена за съпруга си. А знаем, че двамата с Фики омачкаха чаршафите отдавна. Ако не вземе него, кой пък след това нея ще я вземе за жена“, коментират източниците.

Тепърва трябва да изчакаме и да видим как ще протече сватбата на влюбената двойка. И дали вместо прегръдки и целувки, Гюлджан няма да подари на Фики скандал и плесници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.